Fotmassage, ja tack!

Idag har jag varit på språng mest hela tiden vilket har varit trevligt men lite smärtsam för mina fossingar.

Började med skola i vanlig ordning, föreläsning om gruppsykologi varav de första 45 min var helt katastrofala. Vår föreläsare måste trott att han pratade med grundskolebarn.. Men efter pausen blev det lite mer spännande så lite fick jag allt ut av det.

Efter det var det dags att bränna hål i visakortet, blidde inte så mycket kul till mig själv men hittade lite smått och gott till mina nära och kära. Det behöver inte vankas födelsedagar för att ge bort presenter tycker jag, det är roligt att visa de man tycker om uppskattning.

Kvällen har mest handlat om planering, mycket nu jag måste komma ihåg att göra och helst ska ju min planering resultera i att det genomförs också (såklart). Men innan jag tar itu med alla måsten ska jag ha en lugn och skön helg. Ja förutom att jag ska ta mitt kära visakort på en runda till, måste ju få unna mig själv något också =)

Nu är det nattinatt och sedan heldag med workshop i skolan imorgon.



Snörvel

Hur fort kan en förkylning bryta ut egentligen? Vaknade i morse och kände det på en gång, ont i halsen och täppt näsa. Det är min "lediga" dag idag. Tack för den.

Får bita i det sura äpplet och låtsas som ingenting, för trots förkylning så rullar livet vidare och saker och ting bör göras ändå. Om jag skyndar mig nu och gör det jag ska, kan jag ligga och glo på tv och tycka synd om mig själv ikväll. It's a deal.

Trevlig onsdag!




Pedagogik och sömnvetenskap

Idag har skolan tagit den mesta tiden, först föreläsning om olika pedagogiska teorier och inriktningar och sedan seminarie på det. En helt okej och intressant dag, enda nackdelen var bristen på sömn natten innan som gjorde mig korsögd till och från men det tog jag igen när jag kom hem.

Skulle ju egentligen inte somna mitt på dagen men å andra sidan har jag inläsningstid imorgon så jag bör väl hinna göra något vettigt då (märkt väl: bör väl hinna). Hur som helst skall jag till polisen iaf och få ett brottsregisterutdrag, det ska bli spännande, man vet ju aldrig vad man hittar där ;)

Nu tror jag att jag kryper ner under täcket igen och sussar sött.

Natti natt!



Aaah!

Usch, varför kör allt ihop sig samtidigt?
Eller egentligen har inget gått käpprätt än men allt har en tendens att hända samtidigt. Det är csn-lån på flykt, hyrbil som ska fixas, lådor som ska packas, böcker som ska läsas, lägenhet som ska städas, nyckel som ska hämtas, räkningar som ska betalas och mitt i allt detta ska jag hinna andas och "ha ett liv" också. Himmel och pannkaka vilken stress.

Så, bästa botet just nu tror jag är att sätta mig ner med en kopp kaffe, ta ett djupt andetag och skriva en lång, lång att göra-lista. Gud hjälpe mig.


Godkänd

Jajemen, så var delkursen i psykologi godkänd och därmed hela kursen kognitionsvetenskap klar! Fasiken vad skönt att slippa krånglet.

Gårdagskvällen var supertrevlig, först discobowling och sedan lite biljard på det. Himla kul sällskap hade jag också =)

Idag är det tvmarathon för min del, mysigt att kura under täcket och bara ta det lugnt. Imorgon sätter en riktigt späckad skolvecka igång, det kommer bli tufft ett tag framöver men det ska jag klara, skam den som ger sig!


Ledig

Ledig idag, skönt!
Har mest slappat i sängen med datorn i knät hela dagen. Så härligt att slippa alla måsten, kompletteringen av tentan jag åkte på är klar och förhoppningsvist har läraren snart satt betyget så den kursen är så gott som avklarad. 

Snart är det dags för duschen och efter det ska jag träffa några kompisar och bowla, jäklar vad jag ska vinna.

Trevlig helg!




Comeback

Äntligen ett tappert försök att blåsa lite liv i den gamla bloggen. Mest för min egen skull men självklart är det roligt om någon läser om ens missöden och upptåg.

Så som landet ligger nu har jag precis börjat läsa till bildlärare. Jahapp hur hände det? kan jag fundera ibland, men jag tror jag har hittat mitt "kall". Att jobba med människor har jag alltid velat göra och sen att jag kan kombinera det med min passion för bild och form gjorde inte valet speciellt svårt i slutändan.

Annars så är det väl som vanligt skulle jag våga påstå, ja förutom att jag ska flytta hela 10 minuters promenadväg från där jag bor nu plus att jag är blond igen. Big news med andra ord ;)

Idag ska jag göra sådana roliga saker som att ringa gamla kära CSN och tvätta. Spännande värre.

Ha en bra dag!




RSS 2.0