Han är goda människor

Nu har jag hört uttrycket "he is good people" för många gånger för att låta det vara.

Vad hände? Var det någon som stavade/sa fel en gång för länge sedan och sedan orkade ingen ändra? Eller är det faktiskt så att alla "over there" är lite schizo?


Dingdång

Min blogg är rätt obetydlig och har inte speciellt många läsare därför är det extra mysigt när det ploppar upp en kommentar här och där. Oftast handlar dessa kommentarer om folk som vill ha fler läsare till sin egen blogg. För att hjälpa dessa besökstörstande bloggare skall jag nu demonstrera hur man INTE skall göra.

Den här kommentaren fick jag idag:


Postat av:

Hej, tänkte bara titta förbi och lämna ett litet spår i din blogg. Kolla gärna in min med (;

2008-09-29 @ 21:32:43


Ja, det kanske jag hade gjort. Om du hade lämnat din bloggadress.






Lurad

Idag fick jag detta brev med posten och tänkte, aha, äntligen har någon insett min briljans!



Sedan såg jag vad som fanns inuti, nog för att jag har planer på att bli gammal men inte än va..


Det som inte dödar härdar

Igår vaccinerade jag mig, utan att grina! Sprutan var enorm och jag trodde att armen skulle gå av, även fast jag inte såg sprutan så vet jag att den var enorm, uppskattningsvist alltså..



Nu är det "bara" två till kvar, buhuhu..

Gaggig

Om jag någonsin blir lika seg och drar lika dåliga ordvitsar som Ingvar Oldsberg i "Vem kan slå Filip och Fredrik", så snälla, var inte rädd att klubba mig med en sån här


Något att tro på



Glöm de tio budorden, nu har vi fyra nya.

Även solen har sina fläckar



Dock bättre än tequila och halstabletter, men som sagt: ingen bra idé.

Fobier

Okej, med risk för att låta mesig så ska jag nu avslöja mina allra starkaste fobier. Anledningen till detta är att under de senaste dagarna har alla gjort sig påminda på ett eller annat sätt.

Det började natten mellan måndag och tisdag. Jag hade en skum dröm om höga höjder utan räcken att hålla sig i, där har vi min höjdrädsla.

Tisdag eftermiddag, jag kommer hem efter en dag i skolan, får inte av mig sjalen som jag har knutit runt halsen, panik och klaustrofobi.

Torsdag morgon (i skrivande stund, för 5 minuter sedan). Jag sitter vid datorn och det börjar klia på benet, jag sträcker mig ned för att bli av med vad det nu är som kliar. Jag känner något kallt och geggigt, med alldeles för många ben. Spindelskräck.

Om en vecka: vaccinering.


Toppen..

Jaha, och vart ska man flytta nu då för att slippa den skiten?     

Svarta änkan etablerad i Sverige


Vilse i pannkakan


Hur vet man om man väljer rätt?

sitter och kollar upp lite olika högskoleutbildningar till våren, jag vill gärna läsa logopedprogrammet eller något liknande. Problemet är att det finns inte många ställen där just detta program startar på vårterminen. Så nu är frågan, ska jag söka ett annat program eller ska jag läsa en fristående kurs först och sedan söka programmet till höstterminen -09? 
Är skapligt velig nu..

Hur som haver, om jag ska läsa en fristående kurs så står valet mellan konst- eller litteraturvetenskap, eller eventuellt en kurs i pedagogik.  Hur sjutton väljer man?

Fick lära mig när jag gick i lågstadiet att om man var vilse skulle man krama ett träd. Tyvärr tror jag inte att det fungerar denna gång..
 

Have a heart

 
Så underbar röst att det nästan gör ont.

Snabbt, snabbare, jättefort

Fredag, IGEN! men jag fattar inte vart veckorna tar vägen, himmel å pannkaka, så här fort har det nog aldrig gått.

Idag har jag varit på föreläsning i Arbetsmiljö och Säkerhet, 2.5 timme om AML (arbetsmiljölagen). Det var ju intressant, men om jag kommer ihåg något av det som sades om några dagar är en bra fråga..




Inte så lång tid kvar nu (och jag tänker tjata om det tills vi åker)

Veckans tredje dag

Idag har jag blivit bjuden på lunch av min kära mor. Vi pratade big bang och stödstrumpor, ja ni vet sådana där vanliga samtalsämnen =) skämt åtsido, det var väldigt mysigt.
Måste ju även nämna att jag fick hemgjord plommonmarmelad och hemstickade raggsockor, inte fy skam det inte.

          

Kladdigt värre

Nu ska det bakas här, idag blir det kladdkaka.



Receptet jag går efter:

100 g Smör
2 Ägg
2 dl Socker
1 dl Vetemjöl
3/4 dl Kakao
1 tsk Vaniljsocker
ca 1 msk Kallt kaffe

Gräddas i en smord och bröad form, 175 grader nedre delen av ugnen i ca 15 minuter.

Gött!


godmorrn..

kan du stava till trött?

Ska till skolan om en timme drygt, föreläsning i social omsorg. Hoppas det blir intressant.

Idag är det fredag (nehe?) igen, jag tycker veckorna går alldeles för fort. Fast iofs så är ju det bra också, tre månader kvar tills jag snorklar i kristallklart vatten i Thailand, vill åka nuuu!

Nu, duschen
                             

Skaparglädje

Så var hösten här och likaså min längtan efter att vara kreativ. Idag ska jag hämta hobbysaker som jag har beställt, bland annat textilfärger. Ska bli roligt att komma igång med lite skapande =)

Annars så är det som vanligt faktiskt, skolan har börjat igen. Skillnaden denna gång är att det är sista terminen, sedan har jag en "riktig" examen. Äntligen.

                                 

RSS 2.0