Man tager vad man haver

Födelsedagen blev rätt trevlig tillslut ändå.
Först blev det liten hemmafest med bubbel och cider. Hade ingen is så handfatet fick agera vinkylare. Efter det blidde det en tur på stan med bl.a. biljard (jag vann!). På tjejtoan på biljarden hade de två toalettstolar, fördomar mot tjejer och deras toalettvanor måntro? ;) 
När energin tog slut inpå småtimmarna besökte vi Sibylla för lite nattmat.






24 jordsnurr

Så var det dags att fylla år igen, himmel och pannkaka vad åren går fort!

Jag är hemskt glad i alla fall för att jag känner mig uppmärksammad, det värmer mycket. Jag fick en väldigt fin överraskning på min älskade bästa väns blogg, tack Ylva!

Nu ska jag städa, det låter ju som en roligt födelsedagsnöje.. Nej men jag vill ha det rent och fint här hemma för ikväll ska jag och en vän dricka lite bubbel, och sedan blir det en sväng på stan. Lagom är bäst heter det ju ;)

Ha en trevlig dag!


Livets små jävligheter

Nehepp, det blev inte riktigt som man tänkt sig idag. Skulle ju ta hand om mig själv och bara vara. Men det slutade med några timmars väldigt livlig diskussion med en viss person istället.. jaja, en katt och en hund i samma rum slutar sällan lyckligt..

Så med några timmars fördröjning ska jag nu lägga mig i ett bubbelbad med tidigare nämnda bok och en påse Brio. Det är livet det.


Sicko

Typiskt att man går och blir förkyld nu när vädret vänder.

Denna vecka har hittills varit väldigt upp och ner. Vi hade granskningsseminarie i skolan igår och jag blev inte helt sågad vilket ju var skönt men jag måste ändå redigera en del och det har jag noll lust med idag..
Imorgon börjar en ny kurs som jag inte ens kommer ihåg vad den heter, men det blir säkert bra med det.

På fredag är det dags att fylla år igen, hade en del planer men de gick i stöpet på grund av en viss person som är duktig på att förstöra för mig. Men jag ska nog komma på något nytt att fylla den dagen med.

Det som håller mig igång just nu är att det bara är en vecka kvar tills jag får träffa mina nära. Det är konstigt egentligen att jag faktiskt saknar Sandviken. Men det har väl mycket att göra med de människor som finns kvar där. De gör staden till en vackrare plats än någon annan på jorden.

Nu ska jag försöka att hitta styrkan att i alla fall lägga mig i badkaret och läsa en bok. Jag var på bokrean och hittade boken En shopaholic säger ja, det känns som en lagom nivå av ansträngning för min trötta hjärna. 






Torsdag

Seg vecka, har haft massor att göra men bara tråkigheter. Blev klar med uppsatsen igår som handlar om gruppsykologi, speciellt bland elever i grundskolan. Ganska intressant till en början men när man har hållt på och vridit och vänt på allt som har med det att göra så känner man sig rätt kräkfärdig på ämnet..

Idag har vi gjort klart vårat grupparbete, blev en hederlig powerpoint-presentation men jag tror det kan funka bra i sammanhanget, vi ska ju ha en gestaltande redovisning så det blir lite som en sagostund.

Ikväll har jag en miljon andra tråkiga saker att göra men vette sjutton om jag inte ska lägga mig i badet med min bok istället. Läser en som heter Brustna hjärtans café som handlar om en tjej som blir änka efter tre års äktenskap. Sorglig som tusan är den, men det är roligt att läsa om henne och hur hon sakta men säkert tar sig upp på fötterna igen.

Förresten så är det bestämt nu att den 1:a april åker jag och systeryster upp till Sandviken, och det är inget skämt! =)

Nu ska jag rota fram badskummet.


Solsken tro det eller ej, nu är inte sommaren långt borta


RSS 2.0