D-day

Your Personal Day of Death is... Thursday, May 19, 2067.

Alltså har jag drygt 59 år kvar att leva. Upplyftande eller hur?
Menmen, man ska inte tro på allt man läser och jag tror att jag skippar att lägga så
mycket vikt vid det testet, men å andra sidan vore det ju ganska ironiskt om det stämmer..

Testa själv på : www.tombclock.com

                 image119


Belief = Tro


"I vår sekulariserade tid måste man tro på sig själv." - Stig Johansson.

Grymt bra låt av Gavin Degraw


"Belief, makes things real.
Makes things feel, feel alright.
Belief, makes things true.
Things like you, you and I.

Tonight, you arrested my mind.
When you came to my defense.
With a knife in the shape of your mouth,
in the form of your body, with the wrath of a god.
Oh, you stood by me, Belief."

Jobba

Klockan är 06.14, jag ska åka och jobba om 15 minuter. Kul? Nej, men det finns ju fördelar också.

image118



Chicklit-tönt

Nä, jag tänker inte skriva om alla hjärtans-dag! Fast nu gjorde jag ju det ändå.

Idag sitter jag i min ytterst bekväma soffa med laptopen i knät och surfar runt på diverse bloggar och forum. Det är ju ofattbart hur stort nätet är egentligen. Undrar jag över något så finns alltid google nära till hands, vad det än må vara. Googlar jag på ordet "banan" så får jag 4 810 000 träffar på 0.17 sekunder..

Föresten, när blev "googla" ett ord? Det blir nog nästa bidrag till svenska språknämnden.



Jag är en riktig chicklit-tönt och föredrar att läsa böcker i pappersformat  (inga e-böcker för mig).. Ska nog ta och beställa ett par nya snart. Typ dessa:

image113 Bitterfittan

Sara är 30 år och redan bitter. En riktig bitterfitta faktiskt. Så en dag i januari när allt blir outhärdligt lämnar hon man och barn för en veckas tankepaus på tönt-Teneriffa.

Med sig på resan har hon Erica Jongs 70-talsklassiker Rädd att flyga, och hon läser och undrar hur det kunde gå så långt att hon längtar mer efter en hel natts sömn än ett knapplöst knull.

Det var ju inte så här det skulle bli. Hon drömde ju bara om kärleken som alla andra.

Sara känner sig lurad och bitter när hon tänker på alla kvinnor hon känner som liksom hon dräneras på energi i familjefängelset. Är det ett ofrånkomligt arv i rakt nedstigande led - från hennes rastlösa mammas diskande eksemhänder till hennes eget nervösa duktighetskomplex?

image114 Bekantas bekanta

Camilla är drygt 30 och före detta fotomodell. Det är 1990-tal i Stockholm och hon har inga pengar, ingen karriär och ingen trygghet. Men hon har en plan. Hon ska få tillbaka mannen som hon en gång svek och hon ska förverkliga sin dröm om att bli popstjärna.

Främsta hindret på Camillas väg heter Lilly, en ung tjej från landet som just flyttat till Stockholm för att bli känd. Till varje pris.

Mellan dem står Daniel - Camillas bäste vän och Lillys bror - en överviktig drag-queen som tvingas inse att hans egen syster inte längre är den blyga och tystlåtna flicka han växte upp med.

(bilder och text från adlibris.se)



Nu ska jag sätta på mig ett par sockar för mina fötter fryser och sedan ska jag på att glo på film för att förtränga denna onödiga högtidsdag. Det blir "Ta mina ögon", har hört att den ska vara riktigt bra. 

 

Byta liv

Idag har det varit en skitdag men man kan ju inte vara glad varje dag har jag hört. Iaf så är det inget speciellt som har hänt det är bara livet som har kommit ikapp mig och min hjärna har gått på högvarv ett tag nu så det är inte så konstigt att man tar slut.
Vad flummigt det här blev nu då..

Hursomhaver så är det skolan som gäller som vanligt, har anmält mig till högskoleprovet och det känns sådär, det kommer säkert gå hyfsat (försöker intala mig det iaf) och jag oroar mig inte. Det är bara lite drygt att jag knappt har tid till att göra annat än att plugga och när jag inte pluggar så grejar jag med andra "måsten", skulle behöva lite semester..

Om jag fick bestämma så skulle mitt liv se ut såhär
image112

Men jag får ju inte bestämma. Eller?

Besatt bebis

Usch och fy säger jag bara.. Är det ingen annan som får kalla kårar av den här reklamen?
Verkar ju som att ungen är besatt.. Men kanske är det min hjärna som spelar mig ett spratt som vanligt,
jag har nog sett för mycket på skräckfilm..


Karlar

Dessa karlar, blir inte klok på dem. Alltså, en del av dem bara fiskar efter bekräftelse vilket gör mig totalt uttråkad, andra låtsas som att man inte existerar och det stör mig så in i h-vete. Finns det inget mellanting i deras värld?
Jag blir inte klok på min egen hjärna heller för den delen, det finns de där speciella människorna som gömmer sig i bakhuvudet och som kommer i tankarna när man minst anar det. Sådana personer som man hatar att älska men gör det ändå.
Igår natt drömde jag om en viss person som jag på senare tid träffat väldigt sällan och vad händer då? Ja då dyker han såklart upp senare under dagen. Sammanträffande? Knappast.

Åh min hjärna, tokiga jäkla hjärna.. kan jag inte bara få en off-knapp inopererad?

          image111


Felparkering?


Felparkering eller practical joke? Den här synen möttes jag av påväg hem från en fest i lördags..

image110

RSS 2.0