Rakt in i hjärtat

Ibland blir jag så rörd av vissa saker jag ser, som detta klipp från Britains got talent. Den här pojken blir retad i skolan för att han gillar att sjunga, jag blir skitförbannad på sådana människor som inte kan acceptera olikheter och tror att de har rätt att trycka ner andra.


Iaf så blir jag så glad för den här killens skull när han får den uppmärksamhet och uppskattning som han förtjänar. Det här gick rakt in i mitt hjärta.



Bättre sent än aldrig

Har nu landat med båda fötterna på svensk mark och anpassat mig till vardagen igen. Istället för ett långt inlägg om hur det var i Egypten så kör jag på massor av bilder och lite text istället. Here we go!

image143 
På planet strax innan landning, sand sand sand.

image144 
Öl på balkongen, inte fy skam.

image145
Vid trädgården på hotellet.

 image146 
Såhär såg det ut på vårt hotell.

image147 
Danne tyckte det var kul att ta kort på gubbar i speedos. Är det något
du vill berätta för mig Daniel? =)
image148 
Utsikt från solstolen.

image149 
Danne slappar i skuggan.

image150 
Utsikt från balkongen.

image151 
Ute på båttur till ett korallrev och en paradisstrand.
Det är havet alltså, inte poolen.

image152 image153 
Här snorklade vi (eller försökte iaf). Såg bl.a koraller och fina fiskar. När jag dök ner så hade jag en manet två centimeter framför mitt cyklop, snacka om kallsup.
image154
Lite trötter efter en dag på havet, salt i håret och fräknar
på näsan.

 image156
Nere vid stranden vid hotellet.
 image155 
Min imitation av Medusa, det kunde blåsa rätt bra där borta.

image157 
Kamelen acham eller achmed eller aschim.. eller nått. Söt var han iaf.

image158
På Havanna Club, trevligt folk och bra musik.

Det var det, har ju en miljon bilder till men det får vara nog nu. Kan sammanfatta med att det var en trevlig semester och jag är glad att jag och bästa vännen fick chansen att göra detta tillsammans. Man vet ju aldrig vad som kommer att ske i framtiden men nu har vi iaf minnet av egyptisk öl, gurka, fakirer, snurrande karlar med kjol, kameler, ryskor med stringbikini, en uppsjö av gubbar i speedos och en brummande AC i minnet. Tack vännen! =)

Glader

Så här glad var jag när jag gick ut i snöyran idag, man kan riktigt se hur glädjen lyser igenom innifrån och ut. Eller hur?

image142

Kommer tomten snart?

Ja man kan ju nästan tro det när man kikar ut genom fönstret.. Började snöa igår och idag är det vitt vitt vitt. Lite irriterande kan man tycka, fast egentligen gör det inte mig så mycket eftersom vi drar till varmare breddgrader på fredag.

image140

Har suttit och skrivit en packningslista, väldigt ambitiöst av mig. Vette sjutton hur jag ska få ner allt i resväskan men skam den som ger sig!

image141

Jäkla massa svart såg jag nu, det låter ju somrigt.. Haha, märks att jag var trött när jag skrev den, har ju till och med preciserat antalet trosor  =)

6 under 300

Ja, söta sommarklänningar alltså..

image139
Alla finns att klicka hem på nätet!

Sista minuten

Så var helgen avklarad, h-provet gick rätt så bra och det är väldigt skönt att det är gjort. En sak mindre att tänka på..

Den här veckan blir det mycket plugga och förberedelser inför fredagen, då åker nämligen jag och bästa vännen till Egypten! Ska blir väldans skönt med ett avbrott i vardagen, bara massor med sol och bad =)

image138                             Hotellet i Hurghada där vi ska bo

Aaah!

Nu är det snart dags att åka iväg och göra högskoleprovet, wish me luck!

                                                                                                           image137

Vårtecken

Den här veckans väder har gått upp och ner men de dagar då solen har tittat fram så har den gjort det med besked. I tisdags var vi (ylvan och jag) till skolan i Gävle. Bilderna är tagna på stortorget där vi sitter och lapar sol samt när vi kommit hem till mig och parkerat oss på balkongen, wunderbaum! =)

image135

Ikväll är det en riktigt vårkväll med blå himmel och fluffiga moln, åh vad det är skönt att sommaren är på väg!

image136

Het, hetare, André Wickström

Har fått mig en ny favorit..


Mmmm... finlandssvenska.

Om japanerna kan så kan jag

Jag har gjort mitt första och otroligt lyckade försök att göra egen sushi. Trodde att det skulle vara svårt men icke då, se bara bildbeviset!


image133



Här kommer en snabbkurs.

image134
http://www.madehow.com/


Bon appétit!


Can't touch this

Födelsedagen var trevlig när alla måsten var avklarade. Släkten kom på fika och efter det invaderade vännerna. Fick finfina presenter av allihopa, några finns med på bilderna här nedan.


På festen körde jag 90-talstema på musiken, plågade mina vänners öron med bl.a Bangles, The Rembrandts och Vanilla Ice. Kanske inte var så populärt hos alla men vad sjutton, det var ju jag som fyllde år.
Nu såhär 5 dagar senare med samma låtlista på högsta volym så är jag lite hjärntvättad.
Ice ice Baby!


När det var dags att avsluta örontortyren så bar det av till krogen där någon såklart hade skvallrat för trubaduren att jag fyllde år, så där fick jag sitta och skämmas medan alla sjöng vackert för mig..

Efter 2 (eller 4) drinkar så äntrade vi dansgolvet, där svängde jag mina (inte så) lurviga till den bästa musiken jag har hört spelas ute på länge. Nu kommer jag ju självklar inte ihåg exakt vilken musik det var av någon konstig anledning, men bra vet jag att den var iaf.


Klockan sent drog jag mig hemåt och fyllesnackade i telefon som vanligt, höll nästan på att ta en för tidig semester eller vad man nu ska kalla det, men hur det gick till håller jag nog för mig själv (och du är tyst F).



image131

Vackra vårblommor fick jag av mina lilla kusin Daniel samt presentkort på valbo köpcentrum av moster + man, mixern till min samling av röda köksapparater fick jag av systeryster, väskan från Friis Company och en supersöt röd vårkappa fick jag av mina kära föräldrar.


Har inte lyckats tagit kort på allt än men jag fick även en ny uppsättning handdukar av moster L och partygrejer av kusin M.
Brudarna hade hittat en massa fina grejer till mig, bl.a. nagellacket och stenarna som jag har fixat naglarna med, vackert värre =)

image132

Daniel den allsmäktige var extra finurlig och ordnade en 24-timmars kryssning för mig och tre av de jag tycker om, fyllerfärjan here we come!


RSS 2.0