Ledig

Ledig på en onsdag, gött!

Har tagit dagen som den kommer idag, tog en sväng på stan och köpte rengöringsgrejs till datorn, så nu är lilla laptopen som ny igen.

Efter det gick jag och mitt sällskap till världskulturhistoriska museet och kikade på några olika utställningar, bl.a en som hetter "Jordlingar" som handlade om människan ur en utomjordlings perspektiv. Ganska intressant när man tänker efter, t.ex. fanns det en del som handlade om att en människa som lever i 90 år sover bort ungefär 30 av dem, och ändå tycker de att de får sova för lite.. Typiskt människofolk ;)

Sedan blev det en sväng upp till Heaven 23 i Gothia towers för en kopp kaffe, det är konstigt att jag blir så höjdrädd när man åker hissen upp (det ligger på 23:e våningen och hissen har glasväggar) men när man väl sitter där uppe i restaurangen så släpper rädslan. Men det är väl kanske för att man har stadig mark (eller ja, golv) under fötterna och inte en livsfarlig hiss som går så fort att det snurrar till i magen.

Ikväll är det lugnt och skönt här hemma. Datorn i knät och OS på tv, livet kunde ha varit sämre.



Just ja, håret gick och blev rött igen (men lite av underhåret är fortfarande blondt). Tröttnade på att bleka, det sliter så fruktansvärt på håret plus att det är roligt med lite förändring. Så blev det med det.

 


Kommentarer
Postat av: Pär

Blev väl inte illa .. red-hot som man säger. :)

2010-02-18 @ 04:57:39
Postat av: Ylva

Jättefint med rött hår! Det passar dig gumman!!!

2010-02-18 @ 11:07:26
URL: http://sunshiine86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0